Перетворювач температури типу CTR-4(6,8)/_/PZ для харчової промисловості

Перетворювач температури типу CTR-4 (6,8) / _ / PZ призначений для вимірювання температури середовищ від -40 до 140oC.

Технічні характеристики

  • Корпус із нержавіючої сталі
  • Програмований діапазон вимірювань
  • Вихідний сигнал 4…20 мA 2-х провідна лінія зв’язку
Перетворювач температури типу CTR-4(6,8)/_/PZ для харчової промисловості

Технічні дані

Межі вимірювань -40…140oC
Мінімальна ширина вимірювального діапазону 30oC
Основна похибка ±0,16%
Відхилення датчика ±(0,15+0,002×|T|)% |T|–безумовне значення вимірюваної темп. oC
Похибка викл. вим. температури навколишнього середовища 0,1%/10oC
Похибка викл. вим. напруги харчування 0,1%
Акт. опір. нагр. (Ro) Ro [kΩ] ≤ (Uz[B] - 7 В) / 0.023 мA
Вихідний сигнал 4…20 мA (двохпроводна лина зв'язку)

Напруга живлення(Uz)

7…29 В Пост. напр.
Сигналізація обриву датчика 23 мA або 3,8 мA
Діапазон темпер. навк.серед. -25…+80oC
Матеріали: оболочка датчика 00H17N14M2 (316Lss)
корпус 0H18N9 (304 ss)

Призначення, конструкція


Перетворювач температури типу CTR-4 (6,8) / _ / PZ призначений для вимірювання температури середовищ від -40 до 140oC.

Вимірювальним елементом є платиновий термометр опору з'єднаний з цифровим перетворювачем типу AT що видає уніфікований сигнал 4 ... 20 мА.

Корпус перетворювача виготовлений повністю з нержавіючої сталі, має ступінь захисту IP-66. Доступні приєднання до процесу дозволяють застосовувати перетворювач в асептичних умовах харчової або фармацевтичної промисловості.

Довжина монтажної частини датчика (L)

Вимірювальний елемент знаходиться на кінці датчика. Вимірювальний кінець датчика повинен бути розташований в місці, де необхідно провести вимірювання. Довжина монтажної частини датчика (L) – будь-яка в межах від 15 до 200 мм.

 

Спосіб замовлення та детальний опис дивіться в документації.

Документація

Контактна інформація

По загальних питаннях
тел.моб.: 067 915-86-73, 067 340-76-91, 067 350-24-64

З питанням сервісу і ремонту (технічна підтримка)
тел.: 044 223-03-50, 044 374-04-53